Teatre

2 actors

55' aprox.

ESO

Batxiller

EPA

Francés

10

Natalie és una educada i responsable estudiant de 15 anys que els caps de setmana guanya una mica de diners extres treballant com a cangur. En aquesta divertida comèdia Natalie cuida de Bruno, un encantador bebé. Els pares de Bruno han d'eixir a una festa de disfresses i Natalie es queda a càrrec d'ell. Tot marxa sobre rodes, Bruno està encantat amb la seua mainadera. Tot sembla que eixirà genial, però prompte la nit és interrompuda per l'arribada inesperada de Tristán, ex-xicot de Natalie. Ell ha vingut a suplicar-li que reprenguen la seua relació. No molt convençuda, ella ho convida a quedar-se.

Després d'eixelebrats jocs, moltes llepolies i de saltar-se les estrictes normes dels pares, el bebé i Tristán cauen malalts! Natalie serà ara cangur d'un bebé i d'un adolescent! Una comèdia d'embolic on sorgiran divertides situacions entre els personatges.

Un espectacle interactiu completament creat i adaptat per a estudiants de Francés. Una Comèdia Francesa escrita per a adolescents!

Une baby-sitter très cool

Natalie est une étudiante de 15 ans polie et responsable qui gagne un peu d'argent supplémentaire le week-end en travaillant comme baby-sitter. Dans cette drôle de comédie Natalie va s'occuper de Bruno, un charmant bébé. Les parents de Bruno doivent se rendre à une fête costumée et Natalie restera en charge du bébé. Tout se passe bien, Bruno est ravi de sa baby-sitter. Tout semblait bien se passer, mais bientôt la nuit est interrompue par l'arrivée inattendue de Tristan, l'ex-petit ami de Natalie. Il est venu la supplier de reprendre leur relation ensemble. Peu convaincue, elle l'invite à rester.

Après des jeux fous, plein de bombons et enfreignant les règles strictes des parents, le bébé et Tristan tombent malades! Natalie va désormais s’occuper d’un bébé et d’un adolescent! Une comédie d'enchevêtrement où des situations cocasses vont surgir entre les personnages.

Un spectacle interactif entièrement créé et adapté pour les étudiants de français. Une comédie française écrite pour les ados!

En finalitzar la representació, hi haurà un col·loqui amb els assistents.

Descarregar material didàctic

Si has contractat aquest espectacle pots accedir a descarregar el material didàctic utilitzant la contrasenya que t'hem enviat.

Fes la teua reserva i et confirmem les places disponibles

Necessites més informació?

aulaescena-teatro-educacion-diversion-20-21-flumen-separador-03