curs 22/23

TEATRE · EDUCACIÓ · DIVERSIÓ

Descobreix les nostres obres teatrals!

Punxa i accedeix a les representacions

Cusi, el cuc vanitós

Ajuda a Aranyina i Marieta a tendir-li un parany al Corb perquè no es menge a Cusi, el cuc vanitós que creu que canta millor que ningú.

El libro de la selva

Acompanya a Mowgli en aquesta espectacular aventura plena de cançons, riures, balls i diversió. Escolta la crida de la selva!

Hansel i Gretel

Endinsa't amb Hansel i Gretel en una fantàstica aventura musical en la qual, units i amb la teua ajuda, superaran les dificultats i descobriran la increïble Casa de Xocolata.

La bella dorment

A partir de l'immortal conte del mateix títol, aquesta versió musical de La Bella Dorment ens retorna l'essència dels contes de fades amb una posada en escena visualment poderosa, evocadora i fantàstica.

Toca'm un conte

Els contes infantils més populars que tots coneixem, amb música d'instruments de percussió.

Revolution

La percussió, la música i la necessitat de comunicació són presents en els nostres sentits des de les albors de la humanitat.

The magical world in a wadrobe

Quatre xiquets molt curiosos descobreixen que una cosa meravellosa s'amaga en l'armari del seu avi: un món màgic anomenat Narnia on sempre és hivern.

The lion, the witch and the wardrobe

Quatre joves aventurers que juguen a l'amagatall entropessen per casualitat amb un armari encantat que els conduirà fins a llocs que mai haurien somiat.

Hairspray. Just be yourself!

Una divertida adaptació de la pel·lícula Hairspray amb música, cançons originals, coreografies i uns cuidats vestuaris i posada en escena.

Mes parents sont des extraterrestres

Imagines tindre una vareta màgica amb la qual poder transformar als teus pares en tot el que tu vulgues? Acompanya'ns en aquesta comèdia d'embolic on sorgiran divertides situacions entre els personatges.

El Lazarillo de Tormes

Lázaro es valdrà del seu gran enginy per a superar les dificultats que es creuen en la seua vida.

La casa de Bernarda Alba

Aquesta adaptació de l'obra de Federico García Lorca conserva la duresa, força, tensió i dramatisme que impregna cada línia de l'original.

Tirant lo Blanc

Adaptació del fascinant relat medieval d’aprenentatge, honor i valentía, orgull de les lletres valencianes, escrit per Joanot Martorell.

Hoy música, con ópera y zarzuela

Un espectacle que ens transportarà a les peces més recognoscibles de l'òpera i la sarsuela.

Informació i reserves

Si estàs interessat en alguna de les representacions que t'oferim, pots contactar amb nosaltres en:

El nostre horari d'atenció al client

Contacta amb nosaltres!

Fes la teua reserva i et confirmarem les places disponibles.

Comparteix!

aulaescena-teatro-educacion-diversion-20-21-flumen-separador-03