Teatre musical

4 actors natius

55' aprox.

ESO

Batxiller

EPA

Anglès

20

Submergeix-te en una experiència teatral captivadora amb “Ghostly Love”, una commovedora adaptació de la icònica pel·lícula. La història segueix a Sam i a Molly, una parella profundament enamorada el destí de la qual dona un gir tràgic quan Sam és assassinat. No obstant això, el seu esperit roman i s'embarca en un viatge sobrenatural per a protegir i comunicar-se amb Molly, mentre descobreix foscos secrets que amenacen el seu amor més enllà de la vida. Amb elements de romanç, intriga i misteri, "Ghostly Love” porta al públic jove a un viatge emocional entre el regne terrenal i l'espiritual. Una producció escrita i dissenyada per a adolescents que busca transmetre valors positius per a millorar la seua experiència teatral i educativa.

Ghostly Love

Immerse yourself in a captivating theatrical experience with "Ghostly Love," a poignant adaptation of the iconic film. The story follows Sam and Molly, a deeply in love couple whose fate takes a tragic turn when Sam is murdered. However, his spirit persists and embarks on a supernatural journey to protect and communicate with Molly, while uncovering dark secrets that threaten their love beyond life.
With elements of romance, intrigue, and mystery, "Ghostly Love" takes young audiences on an emotional journey between the earthly and spiritual realms.

A production written and designed specifically for teenagers that strives to convey positive values that enhance their theatrical and educational experience.

Descarregar material didàctic

Si has contractat aquest espectacle pots accedir a descarregar el material didàctic utilitzant la contrasenya que t'hem enviat.

En finalitzar la representació, hi haurà un col·loqui amb els assistents.

Galería

Vídeo

Fes la teua reserva i et confirmem les places disponibles

Necessites més informació?

aulaescena-teatro-educacion-diversion-20-21-flumen-separador-03