Teatre musical

4 actors

55' aprox.

3r Infantil

1r,2n,3r, i 4t de Primària

Castellà Valencià

2021

Divendres 26 de novembre

2022

Divendres 21 de gener

Dijous 10 de febrer

Dimarts 29 de març

03

Dorothy viu en la granja dels seus oncles, a Kansas, però somia amb viatjar més enllà de l'arc de Sant Martí. El seu desig es fa realitat quan un tornado se l'emporta volant amb el seu gosset Totó al món d'Oz. Per a tornar a casa haurà de véncer a la Bruixa de l'Est, arribar a la Ciutat Esmeralda i trobar al gran mag d'Oz. Amb l'ajuda de la fada Glinda i les sabates de robins haurà de seguir sempre el camí de rajoles grogues.

El mag d'Oz

En la seua aventura es trobarà amb l'Espantaocells, que, oh!, no té cervell, amb l'Home de Llanda, que no té cor, i amb el Lleó, al qual li falta valor. Tots junts aniran a veure al mag d'Oz perquè els ajude. Un gran viatge ple d'humor, màgia, cançons i diversió està a punt de començar. No ho dubtes i uneix-te a aquesta fantàstica odissea. I recorda: “Segueix sempre el camí de rajoles grogues fins a la Ciutat Esmeralda”. T'esperem en el món d’Oz.

Descarregar material didàctic

Si has contractat aquest espectacle pots accedir a descarregar el material didàctic utilitzant la contrasenya que t'hem enviat.

Vídeo

Fes la teua reserva i et confirmem les places disponibles

Necessites més informació?

Necessites més informació?

aulaescena-teatro-educacion-diversion-20-21-flumen-separador-03
aulaescena-teatro-educacion-diversion-20-21-flumen-separador-03