Teatre musical

4 actors

55' aprox.

Escola Infantil 1er, 2n i 3er Infantil

Castellà Valencià

01

Gusi viu en el bosc amb Aranyina i Marieta. Els tres s'ho passen molt be junts, es reparteixen les tasques de la casa i celebren els seus aniversaris amb un munt d'amics més. A més, a Gusi li agrada molt cantar… Però resulta que és molt vanitós i creu que canta millor que ningú, quan en realitat no ho fa molt bé. En el bosc també viu el Corb, que vol atrapar a Gusi i menjar-se-lo. Per a aconseguir-ho, traça un pla aprofitant-se de la vanitat de Gusi. Aranyina i Marieta idearan la manera de salvar al xicotet cuc utilitzant les mateixes armes que el Corb i tendint-li un parany.

Gusi, el cuc vanitós

Un meravellós conte, amb cançons i personatges divertidíssims, que ens ensenya a ser millors i a tractar de rectificar eixos defectes que ens aparten dels altres. A més, també transmet el valor de l'amistat, de la companyonia i del sacrifici personal. I tot això de manera immersiva, comptant amb la participació activa del públic per a ajudar als protagonistes a eixir airosos de les seues aventures.

Descarregar material didàctic

Si has contractat aquest espectacle pots accedir a descarregar el material didàctic utilitzant la contrasenya que t'hem enviat.

Vídeo

Fes la teua reserva i et confirmem les places disponibles

Necessites més informació?

gusi-color
aulaescena-teatro-educacion-diversion-20-21-flumen-separador-03