Teatre

2 actors

55' aprox.

ESO

Batxiller

EPA

Francés

09

Embarca't en una divertida aventura per a adolescents amb el nostre espectacle 100% en francés “Connexions Inattendues”. Submergeix-te en la primera trobada entre dos joves plens d'il·lusió i nerviosisme, on preparatius i situacions adolescents s'entrellacen en una comèdia plena de malentesos que provocarà riures i complicitats. Esta comèdia francesa, escrita especialment per a adolescents, ofereix una trama plena de girs entre els personatges, creant un entorn interactiu dissenyat exclusivament per a estudiants de francés. L'escena es divideix en dues parts, cadascuna de les quals representa el dormitori d'un dels adolescents. Des de la comoditat dels seus espais personals, podràs presenciar els seus preparatius per a la cita, la seua elecció de vestimenta i fins i tot el seu primer afaitat, tot mentre es desenvolupa la divertida trama.

Connexions Inattendues

Embarquez pour une aventure hilarante pour adolescents avec notre spectacle 100% en français "Connexions Inattendues". Plongez dans le premier rendez-vous entre deux jeunes remplis d'enthousiasme et de nervosité, où les préparatifs et les situations adolescentes s'entremêlent dans une comédie pleine de quiproquos qui déclenchera des rires et des complicités. Cette comédie française, écrite spécialement pour les adolescents, offre une intrigue pleine de rebondissements entre les personnages, créant un environnement interactif conçu exclusivement pour les étudiants de français. La scène est divisée en deux parties, chacune représentant la chambre d'un des adolescents. Depuis le confort de leurs espaces personnels, vous pourrez assister à leurs préparatifs pour le rendez-vous, leur choix de tenues et même à leur première rasage, le tout tandis que l'intrigue hilarante se déroule.

Descarregar material didàctic

Si has contractat aquest espectacle pots accedir a descarregar el material didàctic utilitzant la contrasenya que t'hem enviat.

En finalitzar la representació, hi haurà un col·loqui amb els assistents.

Fes la teua reserva i et confirmem les places disponibles

Necessites més informació?

aulaescena-teatro-educacion-diversion-20-21-flumen-separador-03