Obres de teatre per a col·legis

Som una productora valenciana d'Arts Escèniques que té com a objectiu acostar el teatre a l'alumnat, com un complement educatiu fantàstic per a la comprensió d'idees, matèries escolars i valors. Tenim un ampli i variat catàleg d'oferta teatral per a tots els cursos d'Infantil, Primària, ESO, Batxiller i EPA, i per a diferents departaments com, Llengua Castellana, Valencià, Anglés, Francés i Música.

Tots els nostres espectacles estan meticulosament treballats per a resultar dinàmics, divertits i amb un cert grau d'interacció amb el públic, per a no deixar a l'alumnat indiferent.

La qualitat, professionalitat i passió amb la qual els nostres actors i actrius desenvolupen cadascun dels nostres espectacles, és capaç veritablement d'arribar al cor i al record dels espectadors i afermar en ells els coneixements i valors que en el teatre poden aprendre.

El nostre somni no és omplir el teatre de xiquets, sinó que el nostre teatre òmpliga als xiquets de somnis.

Teatre

Som la companyia resident del Teatre Flumen, teatre d'avantguarda a València, situat entre Nou Centre i l'IVAM, excel·lentment comunicat per transport públic. El teatre es troba en una zona per als vianants, facilitant l'accés als estudiants i grups. És un teatre cèntric que gràcies a la seua ubicació permet fàcil accés als autobusos.

aulaescena+flumen-logo-blancoa

Activitats relacionades

Comptem amb diverses activitats complementàries per a proposar als centres escolars. A causa del bon emplaçament del Teatre Flumen, on realitzem les nostres representacions, trobaran llocs d'interés molt pròxims per a aprofitar la visita, com l'IVAM, el Museu de Belles arts, el Museu de Prehistòria i Etnologia, o el Museu Municipal del Tren.

Informació i reserves

Si estàs interessat en alguna de les representacions que t'oferim, pots contactar amb nosaltres en:

El nostre horari d'atenció al client

Contacta amb nosaltres!

Fes la teua reserva i et confirmarem les places disponibles.

Comparteix!

aulaescena-teatro-educacion-diversion-20-21-flumen-separador-03